Monday, 7 May 2012

Maleri trepaneler

Trepaneler var en integrert del av innredningen i 1970 og 80-tallet. Det ble brukt for å pynte opp vegger og gulv, som forandret hele utseendet på rommet. Men, kan noen mennesker med eldre boliger finner trepanel på vegger utdatert og vil kanskje bli kvitt den mørke trepaneler i sine hjem. Det mørkner i rommet og gjør det ser ut av stilen. Dette kan forlate dem med mulighet for ombygging eller rekonstruere sine hjem som kan være ganske dyrt. Den enkleste måten å bli kvitt den utdaterte utseende, er ved å male over trepanel. Maleri trepanel er en ganske enkel jobb som kan gjøres av huseiere selv. La oss lese om teknikken av maleriet trepanel.
Hvordan Paint trepaneler?; Gitt nedenfor er instruksjoner for å male trepaneler. Ta en titt på dem.
Ting Obligatorisk; Alle allrengjøringsmidler, børster, svamper, Wood putty, Putty kniver, House maling, Joint forbindelser; Sanding blokker, Sandpaper, sparkel, Skuffer, reisebeskrivelser
Trinn 1: Før du begynner å male over trepaneler, må du tømme ut alle møblene fra rommet. Du kan også sette det hele i midten av rommet hvis du skrånende flytter den ut. Fjern veggbeslag hvis noen, og dekke dine gulv med plast drop kluter. Tape av alle disse områdene, trenger du ikke ønsker å male.
Trinn 2: Nå, at rommet er klar for maling, start ved å rengjøre trepanel. Tørk av veggpaneler med en klut dyppet i varmt vann, for å fjerne alt fettet og skitt som har satt på det over år. Du kan også bruke rengjøringsmidler som TSP (trisodium fosfat), for å bli kvitt den vanskelige flekker.
Trinn 3: Når trepanel på rommet er rent, Slip panelte vegger, bruke en sandpapir. Dette er gjort for å forenkle tre overflaten. Tørk av tre panelings, med en fuktig klut eller en svamp, for å fjerne alt støvet fra slipingen, slik at den ikke blander seg med malingen.
Steg 4: Sjekk veden panelings for riller eller sprekker. Hvis du finner noen, fylle dem opp med sparkel. Skyv den i rillene på riktig måte, med hjelp av en sparkel. La første strøk av kitt for å tørke skikkelig, bare da, gå for den andre.
Steg 5: Når putty tørker helt, sliper du trepanel igjen med hjelp av en fin grus sand papir. Når du er ferdig med sliping, bruk en fuktig svamp mopp for å fjerne alt støvet.
Trinn 6: Ditt veggen er nå klar til å ta maling, etter at alle rengjøring og pussing. Start ved å bruke en bonding primer på trepanel. En flekk drepe primer, farget den omtrentlige fargen på toppstrøk, ville være perfekt! La den tørke helt.
Steg 7: Endelig, male trepanel med fargen du ønsker. Du kan velge mellom ulike akrylmaling farger, som akryl lateks tørker raskt. Videre, ettersom det er ganske fleksibelt, er sjansene for peeling og chipping redusert. To strøk med maling kan være nødvendig å gi en bedre finish. Les mer på maling over panel.
Trinn 8: Nå som du er ferdig med maling trepanel, kan du erstatte veggen inventar og møbler i rommet.
Les mer på:; Hjem dekorere, veggpaneler Designs, Hjem Forbedringer, dette var alt om å male trepaneler. Var ikke det enkelt? Malt trepanel trenger regelmessig rengjøring og vedlikehold. Støvtørking veggene og tørke dem med en fuktig svamp, er alt som trengs for å gjøre dem ser flott ut!

No comments:

Post a Comment