Wednesday 2 May 2012

Ice Plant blomster

Det vitenskapelige navnet på is anlegget er Carpobrotus edulis, en innfødt til Sør-Afrika. Dette anlegget er en saftig og er vanlig blant Chaparral habitater over hele verden. Dette anlegget er også funnet i Middelhavet, California og Australia, men ble en trussel mot naturlig vegetasjon på grunn av sin invasiv art. Ice planter har en attraktiv og dekorative utseende. Bladene er dekket med små fibre som glitrer som is i solen. Ice plante blomster er av flere farger og plantene også bære spiselige frukter. Til tross for sin skjønnhet, fører til at anlegget økologiske plage i California og andre innfødte områder. Dette anlegget er også kjent med vanlige navn, slik som Delosperma Table Mountain. Finn ut mer informasjon på blomst hager.
Bortsett fra alle disse tingene, er is plante fortsatt beundret av mange for sitt vakre utseende. Det har som tusenfryd blomster og blomstrer i rosa, lys gul og hvit. Dette anlegget krever svært spesielle klimatiske og geografiske forhold for å vokse. Anlegget er hardfør og er en tørke tolerant art. Ice-anlegget er en vakker hage plante som danner flotte bunndekke med singel fushia blomstrer. Det et anlegg for tørt klima som vokser opp til en høyde på 2-3 inches. Les mer på isen plante omsorg.
Økende Ice Plant
Før du begynner å vokse isen plante i hagen din, må du kjenne de grunnleggende trinnene for is plantevekst. Ice anlegget omsorg er også avgjørende for maksimal blomstrende av is plante blomster.
Velg Artenes; Få bestemt type is plante frø fra barnehager i nærheten. Du kan også begynne å vokse is planter med små starter planter som selges i planteskoler. Velg sunn planter som har tegn til ny vekst med små blader og knopper. Du kan også lese på hagearbeid ornamental gress.
Jordbearbeiding, Ice planter foretrekker lett sandholdig jord. Det krever også tørre hardt pakket område for bedre overlevelse og fri for vekst av andre planter. Hvis du er såing frø, skal jord være løst riper, slik at frø kan få god kontakt med jord og omgivelser. Jordsmonnet må også være godt drenert. Du kan også spray litt organisk gjødsel for å få bedre kvalitet på isen plante blomster.
Så frø, Seeds ikke spire hvis ikke utsettes for riktig sollys. Planting planter eller sådd frø bør gjøres tidlig på våren. Anleggene er i sin vekstperiode i løpet av denne tiden. Frøene må være tynt spredt. Det bør vannes og lett raket i jorden.
Ice Plant Care; I vintersesongen, bør det være plantet inne i vinduet kurver for maksimal eksponering for solstråler. For maksimal blader, er sporadisk tung soaking gunstig. Gamle og døde stammer skal bli avskåret. Beskjære brukte blomster for en ryddig vekst i hagen. Når du tar vare på planter, vil du hage spres med en seng av vakre is plante blomster.
Hvis dette anlegget hindrer veksten av andre planter i hagen din, kan du styre sin vekst ved sprøyting kjemiske plantevernmidler. Den eneste måten å bli kvitt denne saftige variasjon er å rive anlegget. Det er ganske arbeidskrevende og etter fjerning av planter fra sine røtter, må jorda være mulched å forhindre re-kolonisering eller re-invasjon ved dette anlegget. Den eneste ulempen med dette anlegget er at det skal dyrkast alene og ikke sammen med andre plantesorter i hagen. Du kan også liker å vokse dekorative trær på landskapet, så les videre dekorative trær for landskapspleie.
Hvis du er virkelig interessert i hagearbeid is-anlegg, må du behandle den som det eneste besittelse i hagen din. Bakken dekket med fargerike is plante blomster ser virkelig vakkert. Alt du trenger å gjøre er å trimme det betimelig å forhindre invasiv art. Denne våren, la isen plante blomster fyller hagen din.

No comments:

Post a Comment