Sunday, 13 May 2012

Plasma TV Repair

Plasma TV-er er flatskjerm-TV som bruker en begrepet fosforescens å vise bilder på skjermen eller skjermen. Les mer om hvordan en plasma TV arbeid. Disse TV-typisk skje i større skjermstørrelser og foreta ser TV eller ser filmer hjemme en glede. Men, på tross av top notch kvalitet brukes til å produsere denne typen skjermer, oppstår problemer gjøre med disse skjermene, og slike problemer kan være alt fra det enkle til det maddeningly frustrerende. Heldigvis, kan plasma-TV reparasjoner utføres hjemme, avhengig av problemet. Les mer på plasma-TV levetid.
Hvordan Reparasjon Plasma TV
Den mest åpenbare ting som må gjøres når du tenker på å reparere en plasma-TV er først å sjekke alle tilkoblinger og ledninger. Du vil bli overrasket over hvor mange ganger dette tilsynelatende dumme forslaget virker. Mange antar at de ikke kan ta feil i ledninger og bli kjent med dette først etter at reparasjonen gutta finne den og gi deg en heftig regning. Sjekk forbindelsen fra strømnettet til TV og alle andre ledninger som er koblet til TVen for å se om de er godt utstyrt. Les mer på plasma-TV kalibrering.
Når du har sjekket ledninger, slå på TV og sjekke problemet, hvis det har gått, kan du gratulere deg selv og bli klar til å se favorittprogrammene dine igjen. Men de fleste ting er aldri så lett og enkelt, og sjansene er at du fortsatt har noen problem med TV. Den neste plasma-TV reparere skritt du må gjøre er å sjekke med kabelselskapet for å se om det er noen signal glitches. Mange ganger er det signal problemer, og de fleste eiere tenker at dette er et problem med TV og ender opp å bruke penger på å reparere en plasma-TV som ikke har noen problem i det hele tatt. Les mer på plasma-TV feilsøking.
Ovennevnte plasma TV reparere tips er bare generelle ting som må kontrolleres og gjøres, som i de fleste tilfeller løs tilkobling og signal problemer løser de fleste av plasma reparasjon spørringer. I tilfelle du har andre problemer, som døde piksler, brenne i problemer, eller bøyd skjermer, kan du prøve følgende på egen risiko.
Reparere en Plasma TV
Plasma-TV er dyrt og forsvarlig behandling bør tas når disse er installert eller fjernet for reparasjon. De vanligste problemene som plasma-TVer lider fra er innbrenning i eller døde piksler. Til tider skjermen kan selv få bøyd eller litt skadet, mens du flytter settet, og disse problemene kan takles hjemme, selv om du har liten eller ingen erfaring i å reparere plasma-TVer.
Reparasjon døde piksler, Når det gjelder de døde piksler, de fleste plasma TVer kommer med en Pixel Corrector DVD som utfører et par tester for å evaluere og deretter reparere de berørte piksler. Hvis du ikke har DVD, kan du kontakte produsenten eller få en fra den lokale butikken, hvis tilgjengelig. Sett inn DVDen og la testene kjøres. I de fleste tilfelle, med mindre skaden er for alvorlig, vil disse piksel korrekturlakker løse dine problemer. En viktig ting å huske på her er at du bør følge alle instruksjoner gitt i DVD nøyaktig, hvis du ønsker å være sikret en skikkelig plasma TV reparasjon.
Noen ganger, hvis du ikke har pixel Corrector DVD, en fast, men mild trykk på død pixel kan også løse problemet. Men pass på at du ikke gjør trykker for hardt, ellers måtte risikere å skade skjermen selv. Det bør bemerkes at døde piksler på en plasma-TV er ganske sjeldne.
Reparasjon Burn I; For brenne i problemer, er det ikke mye du kan gjøre, men du kan være trygg på det faktum at de fleste plasma-TVer har en innebygd programvare som ikke tillater brenne ins å skje. Også produsenter vet om dette problemet, og de fleste av dem gir utvidet garanti for brenne i saker. Hvis du lider av plasma TV brenne i saker, så bør du sjekke garantien for det samme, og se om du kan få service fra produsenten for problemet ditt.
Reparere en Bent Frame, til tider, mens du beveger TV fra de levende til et soverom, kan rammen av plasma TV svingen, eller forvrenge ute av form. Dette kan også lett fast uten å kalle for spesialiserte plasma TV reparasjon personell. Imidlertid er det beste rådet at du tar TV til et egnet verksted for dette som ikke mange mennesker er utstyrt for å gjøre dette hjemme. Flytte TV på egen hånd kan også gjøre garantien ugyldig i noen tilfeller, og dette er noe du bør sjekke før du utfører noen plasma TV reparasjoner hjemme.
Hvis du har prøvd alle disse alternativene, og er fortsatt ikke gjort reparere plasma TV, så det beste alternativet ville være å ha det falt av til reparasjon. Hvis du har garanti eller utvidet garanti, deretter slippe den av til produsenten er en god idé, mens hvis du er ute av garantien, så du må finne en egnet plasma TV verksted i ditt område.
Plasma TV reparasjonskostnader, dessverre, estimering plasma TV reparasjonskostnader er en svært vanskelig affære, som det er mange faktorer som dette kan stole på. Reparasjon av plasma-TV i garantien kan være billigere enn å reparere plasma-TV uten garanti. Også å avhengig av deler som trenger skiftes, kostnadene ved reparasjon av en plasma-TV vil være forskjellige. Forskning viser at gjennomsnittlig plasma-TV reparasjoner kostnadene er så høye som USD 1500. Dette er mest fordi plasma TV-er er større i størrelse og dermed deler er også dyrt. Most reparasjon sentre kostnad på timebasis, slik som å finne ut av problemet og deretter løse det. Disse kostnadene kan være i braketten på USD 150-USD 250 per time. Disse tallene er bare estimater, men på hele plasma TV reparasjonskostnader er vanligvis høy.
Reparasjon Andre problemer
Foruten disse problemene, andre plasma TV problemer:; Broken skjerm, Horisontal eller vertikal striper på skjermen, Heat spørsmål; Dessverre disse ikke er dekket av garantien, og i de fleste av disse tilfellene de eneste plasma-TV gjenopprettingsalternativet tilgjengelig er utskifting av skjermen, og eller dyre deler, noe som gjør det dårlig reparasjon alternativ. Heldigvis, disse er ikke så vanlig som de andre problemene som er beskrevet ovenfor, og for det meste reparere en plasma-TV er virkelig et levedyktig alternativ.
Så, nå som du vet hvordan å reparere plasma-TV, trenger ikke slite når du ser noe galt med dyre TV, men prøv ut disse plasma-TV reparere tips, og før du vet ordet av det, kan det hende at TV-en fungerer helt fint.

No comments:

Post a Comment