Wednesday, 2 May 2012

Keltisk Knot Tatoveringer

Opprinnelsen til keltiske knute tatoveringer er imidlertid ikke kjent nøyaktig. Men det antas at disse tatoveringer stammer i 450 e.Kr., ca. Den fremtredende egenskap som tiltrekker deg til disse tatoveringer er den mystiske knop vevd sammen i design. Deres knop er så intrikat at laget ved å se på dem pleier du å bli forvirret om hvor start og sluttpunkt er.
Iført Celtic Knot Tattoos
Et flertall av tatovering entusiaster sport disse keltiske knute tatovering design for moro og stil, mens andre gjør det på grunn av en spesiell betydning knyttet til tatovering deres. I begynnelsen ble disse keltiske knute tatoveringer slitt med en enkel farge som er den tradisjonelle sorte eller mørke blå. Men, som per den siste mote trender, er det flere forskjellige farger blir lagt til dem, gjør dem mer levende og attraktivt. I dag er enkle irsk keltiske knuten tatoveringer blitt svært populært med farger.
Celtic Knot Tattoos og betydning
I antikken, brukte kelterne å tro at knuten tatovering design hadde noen sammenheng med naturen, gud, og andre aspekter. Disse knop ble gjort for å slå de onde maktene. Kelterne trodde at jo mer intrikate knuten fikk mer var deres kapasitet i å gi beskyttelse. Knutene ble også vurdert å være relatert til en uendelig levetid, med sammenflettede knuter blir livet blandet med et mønster av tid og rom. Tilsvarende hadde forskjellige Celtic tatovering design forskjellige betydninger. Noen av dagens keltiske knuten tatovering wearers velge design vurderer betydninger.
Celtic Knot Tatoveringer for menn og kvinner
Celtic Trinity Knot Tattoos: A Celtic treenighet knute tatovering er et design som består av en enkelt tråd som er vevd sammen i seg selv å danne en tre-sidig mønster. Denne utformingen har forskjellige betydninger i ulike samfunn. Kristne tror at denne designen er en representasjon av "Trinity" som omfatter Gud Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd. I den hedenske samfunnet, ligner utformingen perfekt harmoni i sinn, sjel og kropp. Folk i dagens ganger tro at det er mange meninger i de tre-sidig mønster som fortid, nåtid og framtid eller på land, sjø og himmel.
Celtic Knot Cross tatoveringer; En typisk utseende keltisk knute kors tatovering er et kors plasseres på en sirkel, med mange intrikat vevd tråder i korset. Den tradisjonelle navnet på denne typen design er korset på Iona. Katolikker tror at det er en representasjon av Guds evige kjærlighet til menneskeheten. Ifølge Pagans, gjelder korset til de fire retninger. For å gjøre design mer fremtredende, kan du selv legge en kalligrafi tatovering til det. Den keltiske knotwork kan enten være enkle eller ekstremt intrikate.
Celtic Love Knot tatoveringer, keltiske kjærlighet knute tatovering design består av to tråder, eller kanskje til og med har fire tråder vevd sammen for å legge en viss betydning for meningen. Hvis design er laget ved hjelp av bare to tråder, ligner knuten kjærligheten mellom to elskende. Celtic hjerte knute tatoveringer er design som er i form av et hjerte og tråder innvevd i dem. Hvis du søker etter gode Celtic knute tatoveringer for kvinner, disse intrikat vevd hjerter er de beste alternativene. Det er mange andre design og former som triple drop kjærlighet knute, Celtic fire kjærlighet knute, og slangen kjærlighet knute. Les mer om Celtic kjærlighet knute mening.
Les mer på:; Celtic Knot Designs og betydning, Celtic knop og hva de betyr, Celtic Tatoveringer og deres betydning; Dette var et innblikk i keltisk knute tatoveringer. Nå har du kanskje forstått at ulike design har sine respektive keltiske knuten betydninger i forskjellige miljøer. Du har muligheten til å blande keltisk knute tatovering design med andre typer tattoo mønstre.

No comments:

Post a Comment