Thursday, 18 August 2011

Weeping Mulberry Tree

Den gråtende Mulberry er en løvfellende plantearter som er spredt over hele Asia og Nord Amerika. Disse trærne finnes i varianter, en som bærer frukt, mens den andre er resultatløs morbærtreet. Den gråtende morbær finnes i mange forskjellige farger. Disse trærne har en stor flate og høyde varierer 20-60 fot.
Fakta om Weeping Mulberry Tree
The Mulberry tre produserer søte bærene som er hvite, rosa eller lilla i fargen, disse bær er kjent for sin søte smak. La oss forstå detaljert informasjon om de forskjellige funksjonene i gråt morbærtreet. Adjektivet 'gråte' er et prefiks til navnet på dette morbærtreet fordi, grenene vokser oppover og deretter henge nede etter å utvide sidelengs. Den kvinnelige treet anlegget produserer frukt etter at den vokser for 4-5 år. Avhengig av hvilken type morbærtreet, er fargene på bær bestemt. Lilla og røde bær er produsert av røde morbær trær, mens den hvite treet bærer frukt som er hvite, rosa eller lilla i fargen. Les mer på morbærtreet fakta.
Hvordan Grow en Weeping Mulberry Tree; Prosessen med å vokse gråt mulberry planter gis i kort, gjennom følgende instruksjoner. ; Dyrking Mulberry trær er lettere i forhold til andre planter, på grunn av sin hardføre natur. Sunn vekst av gråt mulberry er mulig i hardiness soner fra '4 'til '8'. ; Burlapped saplings bør brukes til planting. Den gråtende Mulberry er tørke-tolerant og blomstrer i godt drenert jordsmonn. Man kan tenke vokser denne planten både i sol lys og skygge. , Å plante spire, et hull som 3-4 ganger bredden på roten ballen skal være gravd. Dybde av hullet bør være lik at av bredden. ; Treet bør plantes i hullet og plasseres i rett posisjon. En liten mengde jord bør fylles i hullet, etterfulgt av vanning den. De resterende jord bør brukes til å fylle grøften helt. ; Gang prosessen med planting er over, området rundt røttene må være dekket med mulch, ca 3-4 cm lag med mulch anbefales for dette anlegget. Praksisen med bioklipp hjelper i fuktighet oppbevaring. , Regelmessig vanning for de første årene hjelp i å etablere anlegget riktig. Å være en hardfør plante, den gråtende Mulberry etterpå, overlever i tørkeperioder også. ; Problemet skyldes skadedyr og insekter til denne planten er ikke signifikant. Dermed trenger man ikke bruke mye tid i gråt Mulberry trepleie. ; Det mye brukte sorter for plantasjen er Morus alba 'Chaparral "(hann) og Morus alba' pendula '(kvinnelige). ; Beskjæring den gråtende Mulberry; Praksisen med pruning gråtende morbær hjelp i luft og lys sirkulasjon, bortsett fra styrke sin utseende. Beskjæring gjøres i sovende sesongen, dvs. når bladene har falt off. En bør ikke sviske treet i voksende fase, slik forhindre slags skade anlegget. Den uønskede grener må pruned. Grener hvilke krysser hverandre og forårsake skade hverandres overflate bør også beskjæres. Man bør beskjære grenene på en slik måte at det punktet der de starter fra stammen bør være avskåret. De grenene som berører bakken bør også beskjæres for å gi hele treet en riktig form. Les mer på:; Mulberry Tree Beskjæring, Mulberry Tree Identifikasjon; Fakta om gråt mulberry treet og instruksjonene for å dyrke den, ville hjelpe i omsorgen for dette anlegget. Man kan vokse dette løvfellende planter i bakgården med minimal anstrengelse.

No comments:

Post a Comment