Monday 29 August 2011

Salicylic Acid Face Wash

Salisylsyre er en beta hydroxy syre kommer fra vegetabilsk opprinnelse. Dens ekstrakt er ofte brukt i kosmetikk og legemidler. Salisylsyre er kjent for å behandle flere hudsykdommer som acne, vorter, hard hud, liktorn etc. Salisylsyre er ofte den viktigste ingrediensen i akne hudpleie produkter. Salisylsyre Face Wash er spesielt populær for sin dype rensing og hud rejuvenation egenskaper. Salisylsyre akne vask er ofte spioneringen som de mest effektive akne fjerning produktet. La oss finne ut hva som gjør salisylsyre de mest ettertraktede ingrediens for acne kontroll produkter.
Hvordan en salisylsyre Face Wash Arbeid
Salisylsyre er i utgangspunktet en sur løsning, som blir kvitt de døde cellene på ytterste laget av huden. Fjerning av døde hud avslører en frisk og sunn hud under. Personer med akne er ofte utsatt til over utskillelse av talg i ansikts-regionen. Sebum får deretter blandes med døde celler og skitt som tilbyr et konstruktive omgivelser for bakterievekst. Dette til slutt resulterer i akne dannelse. På grunn av den rensende egenskaper salisylsyre, er det ingen opphopning av skitt på epidermis. Også de døde cellene er forsiktig fjernet, og dermed avslører friske huden under. Men salisylsyre litt for å hindre bakterievekst. Derfor må man ikke slutte å bruke salisylsyre ansikt vask selv etter acne forsvinner. Den hyppige bruken av salisylsyre hemmer opphopning av døde celler og smuss. Dette forhindrer slutt bakterievekst, og dermed redusere dannelsen av akne. Dermed er salisylsyre hudpleie virkelig en flott måte å redusere forekomsten av akne. Mer om beste ansikt vask.
Hvordan kjøpe Salisylsyre Face Wash
Salisylsyre behandling er tilgjengelig i over disken (OTC) form på stoff butikker. Salisylsyre ansikt vask kan det meste kjøpes fra stoff butikker uten å produsere en resept. OTC salisylsyre behandlinger har lavere doser av salisylsyre, dermed kan trygt brukes uten resept. De fleste av salisylsyre ansikt vask produkter tilgjengelig på markedet inneholder 2% Salisylsyre formulering. Hvis OTC salisylsyre behandlinger ikke har noen effekt på akne, kan du gå for reseptbelagte styrke salisylsyre medikamenter ved anskaffelse av en resept fra en kvalifisert dermatologist. Reseptbelagte styrken salisylsyre rensemidler har høyere doser av salisylsyre, som effektivt bekjempe akne. På grunn av høyere doser av salisylsyre, kan disse medikamentene indusere noen uønskede hud plager. Derfor er det et must at du får huden din undersøkt av hudlege og la ham bestemme om salisylsyre behandling ville passe din hud eller ikke. Mer på ansiktet vask for akne.
Salisylsyre Face Wash Side Effects
Utvidet bruk av salisylsyre fører til en rekke av helsefare. Salisylsyre er en form for aspirin som blir absorberes i kroppen gjennom medisiner og andre behandlinger. Satsen for absorpsjon varierer etter kroppens deler og er maks for ansiktet. Tørr hud og hudirritasjoner er de vanligste bivirkningene av salisylsyre ansiktsvask. Men disse bivirkningene er av mild konsekvens og forsvinner vanligvis hvis du bruker gode kvalitet fuktighetskremer. Det anbefales at du ikke forstyrrer salisylsyre vask ansiktet med andre aktuelle behandlinger for acne. Dette kan forverre tørrhet og hudirritasjon. Flere alvorlige bivirkninger av salisylsyre inkluderer Reye syndrom som påvirker funksjonen av hjernen og lever blant annet organer. Hvis du viser noen av symptomene på salisylsyre vaske ansiktet, kan det hende du må avslutte bruken av produktet og kontakte lege. Mer om best acne behandlinger.
Fordelene med salisylsyre oppveier sine bivirkninger. Derfor er det ok å gå for denne behandlingen med den grønne signalet til hudlege din. Han kan kanskje anbefale deg den beste salisylsyre ansikt vask vurderer den enkelte hudtype.

No comments:

Post a Comment