Wednesday 24 August 2011

Hair Tint

For de av dere som er forvirret om hva er en hår farge, er svaret enkelt. Det er de samme som hår farge. Når du velger å farge alt håret, er du velger for håret missfarging. Håret fargetone fungerer bare å erstatte den naturlige fargen på håret, da mot hår bleking, at strimler naturlige farge på håret ditt. Hair fargetone er bedre hvis du vil lysere eller mørkere håret til en farge tilhørende samme familie som i ditt opprinnelige hårfarge. For eksempel, hvis du vil gå blond, vil et hår nyanse fungerer bare hvis du lys brunt hår. Dette er fordi en fargetone har kapasitet til endre naturlige hårfarge opptil fire nyanser lysere. I alle fall hvis du ønsker å gå for en hår farge, sørg for at håret har ikke blitt nylig bleket eller farget. Hair tints fungerer best når den brukes på den naturlige hårfarge. The kjemikalier som finnes i kommersielle håret tint produkter kan gi visse bivirkninger som kløe og utslett. Å unngå disse, kan du prøve noen av disse naturlige hår missfarging teknikker.
Natural Hair Vipper Process
Du kan velge flere hår farge farger selv mens du går for en naturlig hår missfarging prosess. Husk at selv om dette er en naturlig hår missfarging prosedyren, utfører den på nylig behandlet hår kan endre resultatet. I stedet, vente ca tre uker hvis håret har nylig blitt utrettet, permed eller kommersielt tonet, før du prøver noen av disse naturlige hår fargetoner. Ta en titt på disse ulike naturlige oppskrifter for deg å oppnå den type hår nyanse du ønsker.
Hår Tint med Henna; Mens optisk for henna huske at henna kan bare gi håret en rødlig skjær. Eventuelle andre henna som hevder å gi håret mørk brunt eller sort farge har vært blandet med en kommersiell hårfarge å produsere dette. Dette kan ha en negativ effekt på håret ditt. Pure henna på den annen side, i sin naturlige form er en stor balsam for håret, og gir håret en flott rødlig fargetone (hvis du har brunt hår), også.
Ingredienser, Olive Oil, 2 ts; Vann Kokt med Tea Leaves, 3 kopper; Henna pulver (4 oz for kort hår, 6 oz for middels lengde hår eller 8 oz for langt hår...), Eggeplomme, 1; Prosedyre; Ta den anbefalte mengden henna for ditt hår lengde, og legg den i en ikke metallisk bolle. Legg til dette vannet kokes med teblader. Det vannet bør være kokende varmt når lagt til. Rør godt. , Nå kan du legge i eggeplomme og olivenolje, og bland godt. , La blandingen avkjøles. Inntil da, våte håret litt. Det bør være fuktig og ikke soaking våt. ; Ta en fargestoff pensel og bruke det over håret. Som du bruker den til hver del, begynner å hope håret på hodet ditt. , Dekk til hodet med en plast dusjhette, og deretter med et håndkle. Dette vil gi håret en sterkere farge. ; La den forbli i håret for minimum en time, og deretter skylle under trykk og ikke en dusj bruker noen av de tilgjengelige håret missfarging sjampo, etterfulgt av en conditioner. ; Husk at henna er svært vanskelig å fjerne når den tørker opp, så du er nødt til å gi den en grundig vask, slik at alt kommer ut. , Du kan også se på denne artikkelen på henna hårfarge, og en annen artikkel om mørkt rødt hår.
Hår Tint med sitronsaft, Sitronsaft fungerer som et naturlig blekemiddel, og er mindre harde enn de som er tilgjengelige kommersielt. Det fungerer som en agent for lyn håret over tid. Når du bruker denne skylle regelmessig, vil du legge merke til håret lyn etter hver vask. Igjen, vil dette fungere for håret det er lysere hvis du ønsker en blond hårfarge. Mørkt hår vil lysne betraktelig, men kan ikke vises blond.
Ingredienser; frisk sitronsaft, 2 ts, vann, to kopper; Kamille Blomster, 5 ss, Prosedyre, Varm opp vannet og ta den med til en byll. Legg til den kamille blomster. Nå tar vannet av varmen, og la den hvile til den er avkjølt. , Når kule, legger du til frisk sitronsaft til løsningen. Bland den hverandre og stamme løsninger. ; Følg din vanlige sjampo og condition rutine. Til slutt, skylle håret med sitron forberedt løsningen. Spre det jevnt over. ; Du kan også ta en titt på noen flere metoder som forklarer hvordan du lysere hår naturlig. Også lese om de forskjellige blonde hårfarger.
Hår Tint med valnøtter, hvis du har en mørk brun hårfarge, eller hår som er noen andre nyanser av brunt, bruker denne naturlige fargetone laget av valnøtt skall pulver vil gi håret en lys fargetone. Du kan enten kjøpe valnøttskall pulver tilgjengelig til enhver helse-butikken, eller lage din egen pulver av sliping små biter valnøtt skall.
Ingredienser, Walnut Shell pulver (4 oz for kort hår, 6 oz for middels lang hår eller 8 oz for langt hår...), Sitronsaft, 1 ts, Boiling Water, 3 kopper, Avocado / Olive Oil, 1 ss, Prosedyre , Klargjør valnøttskall lim med kokende vann, akkurat som du ville gjøre for henna. , La den hvile i ca 10-15 minutter, og legg i sitronsaft og olivenolje. Rør blandingen godt. ; Bruk denne blandingen i fuktig hår, stabler hår på toppen som du bruker den til hver del. Dekk til håret med et plastlokk etterfulgt av et håndkle. ; Skyll den av under en kran. Følg den opp med vanlig sjampo og condition rutine. , For mer informasjon om prosessen av hår missfarging og noen andre hårfarge ideer, kan du ta en titt:; Høyre Hårfarge for deg, Hair Coloring Ideer for mørkt hår, Hair Coloring Ideer for Rødhårede, Selv om det er sant at naturlig håret fargetoner sist for en kortere tid enn kommersielle håret fargetoner, er du ikke utsatt for de mange bivirkninger av disse kommersielle produktene. Faktisk er disse naturprodukter forbedre kvaliteten på håret ditt sammen med å gi det en fargetone. Det er derfor alltid klokest å velge en naturlig hår nyanse snarere enn en kommersiell en. Men, hvis du fortsatt tror du ønsker lysere og wackier farger som ikke kan oppnås form naturlig hår fargetoner, gå videre og gi det en sjanse. Husk bare å følge en grundig hårpleie prosedyre, hvis du vil beholde låser ser friske og skinnende.

No comments:

Post a Comment