Friday 19 August 2011

Wainscoting Ideer

Wainscoting er ikke annet enn stilen installere paneler på nedsiden av en vegg. Dette panelet er installert ovenfor Baseboard og under stolen rekkverket. Det opprinnelige formålet med å installere villmarkspanel paneler var å beskytte det indre veggene fra stigende fukt. Men dette ble problemet i gamle hus som hadde dårlig fuktig-proofing for veggene. Disse dager, er wainscoting paneler brukes til kun dekorative formål. Tre, plast, marmor, perle-brett, stein, støpt tinn, etc., er noen av de materialene som brukes til wainscoting. Ut av disse er perle-board veldig populære og det beskytter veggene mot fuktighet. Selv bakgrunnsbilder eller enkle maling kan benyttes for å bruke wainscoting på vegg. Nedenfor er noen wainscoting ideer for ulike rommene i et hus.
Best wainscoting Ideas
Wainscoting Ideer for Living Room, bruke wainscoting for stue kan bringe en individualitet til inn i stuen. Det er ulike teknikker og design å installere wainscoting i stue. Du kan ha fargen på wainscoting som vil utfylle fargen på den gjenværende delen av veggen. Dette er også en av de beste wainscoting ideer til trapper i stuen. Mange ganger veggen i trappen er tomt og legge kontrast farget wainscoting til disse veggene kan legge skjønnhet til stuen innredning. Du kan selv male wainscoting med fargen på stue møbler. Hvis du ikke ønsker å eksperimentere med wainscoting farge, kan du holde det enkelt og farger hele veggen med samme nyanse.
Wainscoting Ideer for soverom, du kan installere beadboard wainscoting i soverommet eller har en tilpasset design for wainscoting. Før du installerer wainscoting på soverommet, sørg for stilen og fargen på wainscoting passer godt sammen med andre elementer i soverommet innredning. Du kan velge mørk farge for wainscoting, slik at det i kontrast med den lyse vegger og tak. Innrammet wainscoting blir en trend, og passer godt for soverom. Soverom wainscoting kan også ha striper eller faux etterbehandling male over dei. Les mer på stol rail ideer.
Wainscoting Ideer for Kitchen, wainscoting på kjøkkenet avhenger helt av innredningen av kjøkkenet. Hvis du har et kjøkken øy, så kan du installere wainscoting rundt øya. Velg hvilken som helst farge og design som går med andre elementer av kjøkkenet. Hvis du ønsker å benytte wainscoting i alle element av kjøkkenet, så kan du ha skapdører utformet i stil med wainscoting. Mønsteret og fargen brukes til wainscoting kan brukes til benken også. Wainscoting ideer til spisestue kan være like de for kjøkken. Men, pass på at fargen på spisebordet sett samsvarer med wainscoting farge.
Wainscoting Ideer for Baderom, Når det gjelder å renovere badet, wainscoting er en flott idé. Wainscoting gir et tradisjonelt utseende på badet og det er mange måter å installere disse veggpaneler. Selv om hvitt er den mest populære fargen på wainscoting, kan du bruke hvilken som helst farge du ønsker. Vanligvis fargene brukt i badet er kjølige farger, siden de bidrar til skape en avslappet atmosfære. Wainscoting i badet kan installeres på vegger, skap og forfengelighet. Les mer på bad innredning.
Dette var noen wainscoting ideer for ulike deler av et hus. Hvis du er helt ny på wainscoting, må du ta kontakt med en ekspert og ta nødvendige skritt for å installere wainscoting. Happy Home Making!

No comments:

Post a Comment