Monday 22 August 2011

Leather Sofa Reparasjon

Et skinn sofa er et aktivum for ditt interiør. Det har flere fordeler som flere og flere mennesker liker å gjøre en slik stor investering for denne møbel. Det er behagelig og kan vare i flere år. Det er lett å rengjøre og krever ikke mye vedlikehold. Viktigst, kan det stilige utseendet forbedre utseendet av interiøret utforming av huset. Hvis skinnsofa bli skadet, det er bundet til å gjøre deg opprørt som det ser fordreid. Føler ikke skuffet så skinnsofa reparasjon er mulig uten store problemer.
Hvordan Reparer Leather Sofa?
Mesteparten av tiden, sprekker, rifter, hull eller riper er de vanligste former for skade funnet på skinnsofa. Disse skadene kan festes ved hjelp av et skinn reparasjon kit som er tilgjengelig på det lokale møbler butikker. Disse settene består av alle typer løsninger for lær rengjøring, reparasjon løsninger, lim og verktøy som er nødvendig for reparasjonen jobben.
Forberedelse av Surface, uansett hva slags skade skinnsofa har påført, det første som må gjøres for å forberede skinn overflaten. Skinnet brukes til produksjon sofa har et beskyttende belegg på overflaten for å gjøre det vare lenger. Forberedelse arbeid innebærer hovedsakelig fjerning av denne pels og rengjøring av smuss og skitt fra skinn. For dette formålet, bruker skinn rengjøring løsningen av settet hatten kan fjerne både smuss og pelsen. Andre kloke, kan du bruke et fint sandpapir for å rengjøre skinn frakken. Så dyppe en bomullsdott i alkohol og gni det på pusses det lett hånd. Den skadede kantene av lær ofte tendens til å bli krøllet opp i de ytre retning. Disse kanter skal være trimmet med en saks for å få en glatt overflate på slutten.
Reparasjon Riper på Leather Sofa, Riper og sprekker anses som mindre former for skader. Denne typen skinn sofa reparasjon er gjort med hjelp av lær filler funnet i settet. Ta noen filler på en palettkniv og bruke den over ripete eller sprukne området slik at dent får helt dekket opp. La filler tørke opp grundig og deretter sand området med en sandpapir for å gjøre grove kantene av fyllstoff selv. Det er en ripe reparasjons-løsning i settet som deretter påføres ved hjelp av en ripe reparasjon klut. Det bør stå urørt over natten for grundig tørking. Neste dag, rengjør området med skinn renere og så forsegle området med skinn beskytter.
Reparasjon sprekker og hull; Dette innebærer bruk av en lær patch for å dekke over hullet. Mesteparten av tiden, produserer gi med ett ekstra stykke lær og er vanligvis festet under sofaen. Du kan bruke denne brikken for patch arbeidet. Mål størrelsen på hullet eller sprekk og kutt skinn lappen halv tomme større enn hva som faktisk kreves. Sette lappen inn i hullet på en slik måte at den går under hullet. Nå ta litt lim og bruke den over undersiden av kanten, og trykk på den slik at lappen pinner godt med resten av skinn. Limet vil kreve et par timer for å tørke opp fullstendig. Etter det, til sand området med en forsiktig hånd glatt opp noen røffe kanter av limet. Hvis fargen på lappen er forskjellig fra fargen på sofaen, så kan du bruke en dye av passende farge som kan matche godt med resten av området. Til slutt, bruk beskyttende pels for å forsegle den reparerte området. Få mer informasjon om skinnmøbler reparasjon.
Skinn sofa reparasjonskostnader vil bli minimum hvis du gjør det selv. Men, må du ha en god mengde tålmodighet til å utføre oppgaven. Da omfattende skader er forårsaket av skinn møbler, så er det tilrådelig å ansette en profesjonell. Reparasjonen koster er ofte forskjellig for hvert entreprenøren. Derfor bør du rådføre deg med mer enn én av dem før du tar den endelige beslutningen om å ansette dem.

No comments:

Post a Comment