Monday 22 August 2011

Pumice Stone For Hårfjerning

Det som er en pimpstein? Hva er hensikten med en pimpstein? A pimpstein er en skummende lava som har herdet, og tatt form av en porøs bergart. På grunn av den naturlige tekstur er det stand til å fjerne tørr hud og hår fra kroppen din.
Når du gni pimpstein på huden, enten vått eller tørt, er friksjon opprettet. I prosessen er varme produseres. Mengden av varme, og dermed produseres er tilstrekkelig til å ødelegge hårsekkene. Håret strengene slites av lett uten å produsere mye irritasjonen. Dermed beviser den vanlige bruken av pimpstein å være av enorm hjelp i fjerningen av hår og retardasjon av raten av hår vekst. La oss lære mer om pimpstein stein for hårfjerning.
Hvordan bruke pimpstein for hårfjerning
Du kan trygt bruke pimpstein over hele kroppen unntatt ansiktet. Pimpstein for ansikts hårfjerning er aldri anbefalt. Siden det er et slipemiddel, har du tenkt å bruke det forsiktig, helst så anbefalt her i denne paragraf. Hvis du vil lære hvordan du bruker pimpstein for hårfjerning, ta bena for eksempel.
You kan gni pimpstein på tørre ben, men du ville få bedre resultater hvis du bruker den på våte ben. Sug beina i lunkent vann i ca 5 minutter. Også suge pimpstein i dette vannet. Ta høyre ben ut og bruke kroppen sjampo eller en mild såpe på det. Ta ut pimpstein og gni det på huden i små sirkelbevegelser. Gjør det svært forsiktig, eller du kan ende opp med riper i huden din. Du kan bruke litt grovt bevegelse på de delene der tørr hud avsetninger som finnes. Hold gni på denne måten i 1-2 minutter. Vask benet grundig med rent vann. Ta venstre beinet ut og utføre den gitte trinnene på bruk av pimpstein for hårfjerning på den. Her er mer på pimpstein til føttene.
Pimpstein tendens til å fjerne naturlige oljer fra huden din, og dermed, resulterer i uttørkingen av den. For det andre, rubbing med pimpstein eksfolierer huden, og dermed gjør det mer følsom for sollys. For å beskytte huden mot tørrhet og sollys bør du ta noen forholdsregler. Hver gang du rengjør bena, eller noen del av kroppen din, med en pimpstein, moisturize huden godt. Gå for den med en sol beskyttelse formel (SPF). En slik en hud krem ​​vil løse dobbelt formål av fuktighetskrem samt beskytte huden mot skadelige stråler finnes i sollys.
Hårtap skyldes pimpstein er ikke synlig umiddelbart. Du vil ta en stund å legge merke til hår fjerning eller oppbremsing av hår vekst. Perioden tid avhenger av din hudtype og natur håret. Ideelt sett bør du bruke pimpstein en gang på tre dager for å redusere forekomsten av noen form for negative effekt på huden som irritasjon og overdreven exfoliation.
Fordeler med pimpstein for hårfjerning
Det er mange fordeler ved bruk av pimpstein for hår fjerning. Først av alt, er en pimpstein ikke bare lett tilgjengelig, men også det kommer til billige prisene i markedet. I tillegg til det, varer en enkelt pimpstein for så mange som 6 måneder. The pimpstein bruke for hårfjerning lar deg ha fullstendig privatliv og stor komfort. Rubbing huden med pimpstein er egentlig smertefri. For å legge til disse punktene, er det en naturlig metode for hårfjerning og har ingen kjente alvorlige bivirkning når den brukes på riktig og ledet vei.
Ved å gå gjennom denne artikkelen, skal du ha fått vite at en pimpstein er en nødvendig del av din skjønnhet kit. Du bør alltid ta den med overalt. Regelmessig og proper bruk av pimpstein stein vil not blir kvitt uønsket håret, men will også impart deg renere, mykere glattere og sunnere hud. Hope, denne artikkelen om 'pimpstein for hårfjerning' hjelper deg å ta med noen forbedringer i hudpleie diett.

No comments:

Post a Comment