Wednesday 31 August 2011

Groomsmen antrekk

Å være en groomsman er en ære som kommer med mange ansvar. Sammen med å være en nær fortrolig av brudgommen, må du også være den mest attraktive utseende fyr under bryllupet (etter brudgommen, selvfølgelig)! Velge den beste bryllupet antrekk for groomsmen kan være kjedelig, spesielt når du ikke er i det hele tatt i mote trender. Vel, groomsmen antrekk handler om å være attraktive, men subtile på samme tid. Skulle ønske det ville vært like enkelt som å gå til markedet og få de mest unike groomsmen antrekk i løpet av minutter! Du trenger imidlertid ikke bekymre deg så jeg er her for å hjelpe deg med dilemmaet om å velge de beste brudekjole for groomsmen.
Groomsmen Antrekk Etiquette, Så, er du i rollen som en groomsman som er ofte den mest betrodde bror, kollega eller venn av brudgommen. Blant alle groomsmen ansvar, kjøpe ditt eget bryllup antrekk er ditt hovedansvar. Groomsmen bryllupet antrekk er like viktig som brudgommens antrekk og dermed planlegge for det må skje på samme tid som kjøper brudgommens antrekk. Den største ting å vurdere er selvsagt bryllupet tema. Hvis det er et tradisjonelt formelt bryllup kan det hende du trenger en fin tilpasning dress og også velge mellom alternativene for boutonnieres for groomsmen. Det kan være en debatt om fargen på dress, men du bør gå med fargen på brudgommens smoking. Velger en skreddersydd jakke, vest, matchende bukser, og en sløyfe. Mer om formelle bryllup antrekk.
Destinasjon Wedding groomsmen antrekk; Når det er en destinasjon bryllup, du må være nøye med plasseringen av bryllupet. Hvis bryllupet holdes på en strand så du trenger casual antrekk mens hvis den holdes i noen katedralen eller historiske monument, deretter en semi formelle bryllup antrekk kan fungere godt for anledningen. Du må ta nødvendige forholdsregler for at kjolen kommer godt i tid til bryllupet destinasjonen. For det, pakke dress på en håndbagasjen, og bærer det med deg selv. La sikkerheten folk være klar om det. Flyvertinnene og andre ansatte vil også være til hjelp i slike scenarier. Om bryllupet er planlagt ute på et cruise eller på en strand, så må du velge en semi formell eller uformell bryllupet antrekk. Du må kjøpe eller leie en fin semi formell bryllupet antrekk som er mindre uklar og stiligere. Opt for en dress og cummerbund med en sløyfe. Mer om bryllup etikette.
Beach Wedding groomsmen antrekk; Beach bryllup er mye mer avslappende og er avslappet versjoner av vanlige formelle bryllup. Derfor, har du mye av omfang for eksperimentering med klærne. Når du er på jakt etter groomsmen antrekk ideer til en strand bryllup, får jobben din enda mer enklere. Du trenger bare å passe på at klær som du bruker er ganske behagelig å bære i tunge flytende stranden vind og er ikke overveldende for uformelle stemningen i bryllupet. Hvis du vil, kan du også velge en enkel idrett frakk eller en vanlig morgen passer for hendelsen. Men prøv å bruke den i den mest uformelle måten. I likhet med formelle antrekk, du må passe på at klærne du har på deg er sammenfallende med brudgommens antrekk.
Casual groomsmen Antrekk; Du kan velge lange ermer eller halve ermer skjorter, men pass på at du har dem i en knapp nede måte. Fargen på casual bryllup antrekk matcher temaet for bryllupet, men du bør ikke avstå fra å prøve sterke farger. Gå for løstsittende hvite lin skjorter med et par khakis eller snor i bukser. Kan du også ha lys blå, beige, lys oransje osv. Det beste valget ville være å bære en cubansk guayabera og andre løstsittende skjorter med fet utskrifter av tropiske blomster og matche den opp med et par kne lengde hvit shorts. Sammen med de klærne, må du også vurdere tilbehør og sko. Unødvendig å si, bør skoene utfylle antrekket som du har valgt. For eksempel unngå skinn sko for en uformell eller stranden bryllup og tøfler for en formell bryllup!
Kan du også lese mer på:; Mens Wedding antrekk; Afternoon Wedding antrekk; Det er behov for nærmere diskusjon og planlegging for groomsmen antrekk før bryllupet. Diskusjonen må omfatte ting som bryllup tema, brudgommens antrekk og brudens antrekk. Vanligvis, groomsmen gjerne leie bryllup antrekk og sko, som ikke er galt i det hele tatt. Du finner gode rabatter på noen av de store mote butikker, hvis du kjøper bryllup attires for en gruppe.

No comments:

Post a Comment