Saturday 27 August 2011

Ceiling Fan Direction

Taket fan retning. Hvem visste at en enkel liten vitenskap eksperimentet ville gjøre de skiftende årstidene lettere å stri med? Vel, for en, gjorde han som oppfant takvifte. Og han kom opp med en genial teori om at bare ved å vippe en knapp på baksiden av en fan, kan du endre retningen som knivene roterer, og plutselig vanlig gamle tak vifte er plutselig serverer en helt annen hensikt. Nok med knappen flicking tull, hører jeg sier du? La meg til slutt bryte spenningen shrouding takvifte retning.
Ceiling Fan Direction: Sommer / Vinter
Takvifte, kan som noen av dere ikke vet, kan rotere både mot klokken og klokken. Alt som trengs er et trykk på en knapp som generelt ligger bak rotoren.
Men la meg starte med en liten vitenskap leksjon her. Taket Bladene er plassert slik, at skulle de beveger seg i en mot bevegelse, vil resultatet bli at bladene vil trekke luften rundt i rommet og gir deg en mild bris. Det er kjent i vitenskapelige kretser som vinden chill faktor. Ved å gjøre kniver flytte mot klokken, vil bladene suger luften rundt i rommet og blåse det samme mot deg, gjør at du føler kule. Som gjør moturs bladet bevegelse ganske utile i de varme sommermånedene.
Så mens klokken takvifte retning sørget for at vinden kommer fra alle retninger mot deg, du seriøst ikke kan forestille holder tak vifte som kjører i den kalde vintermånedene, kan du? Vel ...
Viften kan rotere med klokken, og ved å gjøre det, er effekten produseres motsatt ett. Når tak vifte retning er klokken, deretter viften suger luft fra omgivelsene (a la, avtrekksvifte) og sirkulerer den til andre deler av rommet. Som et resultat, tar det motsatte av effekten sted. Så, hvordan denne bevegelsen hjelp i vinter? Siden, om vinteren, vil den varmere luften være konsentrert nærmere taket og dermed suge forholdsvis kjølige luften mot viften, vil luften skyv deretter varmere luft ned, plutselig noe som gjør rommet mye varmere, selv med taket viften kjører i vintermånedene. Hele hemmeligheten ligger i å endre takvifte retning.
Ceiling Fan Retning: klokken eller Mot klokken
Her er fremgangsmåten i å endre takvifte retning. , Skru av viften, du trenger en krakk / stol / stand for endring av tak vifte retningen på høy taket. Disse vil prop deg opp til høyden på viften. ; Kjør hånden over en del av viften bak bladene. Det vil være et vippebryter. , Flick bryteren den andre måten å endre takvifte retning. ; Start fan; Her er noen artikler om takvifte ordnet i rekkefølge for din bruk. ; Ceiling Fan: Deler og Installasjon, hvordan å balansere en takvifte, Installer en Ceiling Fan, Kable en takvifte, Som du kan se, endre tak vifte retningen er et spørsmål av fire enkle trinn. Viften er et fantastisk klima kontroll innretning som beviser dens nytte ikke bare om sommeren, men også om vinteren.

No comments:

Post a Comment