Friday 26 August 2011

Glass Tile benken

Glass fliser backsplashes er for tiden et svært populært valg når det gjelder oppussing kjøkken innredning. Glass som materiale er allsidig i bruken, og har et bredt spekter av formål når det kommer til kjøkken innredning. En farget mønsteret av glass flis gir et vakkert kjøkken benken. I denne artikkelen diskuterer jeg glass flis tilbake plask installasjon.
Glass fliser backsplashes gi bedre motstand mot mugg på grunn av sine ikke-porøse karakter. The reflectiveness av glass hjelper også med å gjøre rommet vises lysere. Den generelle stemningen i kjøkkenet ditt vil sikkert få et løft med et glass flis benken. Du trenger ikke engang trenger å ansette en altmuligmann for den jobben som de enkelt kan installeres på egen hånd. Les mer på glass fliser benken ideer.
Installere Glass Fliser benken
Kjøkken vegger er utsatt for blir våt og ødelagt av flekker og muggvekst. Installere et benken på kjøkkenet veggene effektivt kan beskytte veggene mens bedre estetikk på kjøkkenet. Installere glass flis backsplashes er ganske enkel og grei jobb som skal kunne fullføres innenfor et par timer hvis du har rett verktøy og materialer for hånden. Før vi snakker om montering av glass fliser blacksplash, gi meg en liste over verktøy og materialer som du vil kreve å få jobben gjort. Her er hva du trenger:; 3 / 8 V formet sparkel, Razor kniv, Saw, Hvit thinset mørtel / Mastic lim; Glasfliser Mosaic, Sponge Swab, Grout, de fleste av disse sakene vil være tilgjengelig hos nabolaget jernvarehandel. Mål dimensjonene av kjøkkenet vegger som skal dekkes med benken hvor vil gi deg en idé om dimensjonene av glass fliser mosaikk plater du trenger. Du kan ha mange valg for glass flis mønstre og farger. Du trenger ikke å vite hvordan du skal skjære glass flisen benken som de er fast på ark (vanligvis på den siden av flisene mot utsiden). Under installasjonen, du må bare fjerne dem fra arket. Nå La meg snakke om glasset flisen benken installasjonen. Noen mennesker selv gå for en resirkulert glass flis benken installasjonen ved hjelp av gamle fliser.
Første del er å sette opp veggen der du har tenkt å legge flisene. Rengjør veggen skikkelig og sjekke ut om flisen mosaikken kan dekke hele veggen tilstrekkelig. For fliser å holde på veggen, må du bruke thinset mørtel på veggen. Bland thinset mørtelen riktig og holde den klar for bruk. Du kan også bruke en mastic lim i stedet for thinset mørtel til å feste flisene.
Ved å bruke høvelen kniven, kutt glass flisen mosaikk arket med nødvendige dimensjoner. Å dekke kantene, må du kanskje kutte biter av fliser med flis så. Klargjør flis patter for installasjon.
Bruke V formet murskje, bruke thinset jevnt på veggen. Dekke hele området av veggen og pass på at ingen tomrom igjen i mellom. Trykk deretter glasset flisen arket ned på thinset mørtelen før det stikker godt. La flisene satt i mørtel i en time.
Etter at flisene har satt i, vått papirdekselet med en svamp. Når det våte, vil mosaikk ark løsner lett, forlater fliser fast innstilt på veggen. La den forbli slik for en dag. Deretter kan du bruke fugemasse for å fylle mellomrommene mellom flisene. Rense ut alle fuger flekker som danner over flisene og la veggen kur for en stund. Med det, er ditt glass flis benken klar! Les mer på glass fliser installasjon.
Som du kan se, installere et glass flis benken er ganske enkelt. Installere en glass flis benken gir en umiddelbar makeover på kjøkkenet. Slike små Oppussing arbeidsplasser gå langt i å forbedre estetikken i hjemmet interiør.

No comments:

Post a Comment