Wednesday 17 August 2011

Brass Polering: Hvordan polsk Brass

Brass objekter har en unik sjarm. Rett fra veggen klokker til den enorme skulpturer, er messing en mye brukt metal. Brass antikviteter er populært brukt i hjem og kontor innredning. Ikke for å glemme messing fartøyene, vannet er lagret i, som er kjent for å ha mange helsemessige fordeler. Brass er egentlig en fellesbetegnelse som brukes for mange av kobber-sink legeringer. Hver legering har forskjellige kombinasjoner av egenskaper, enten det seighet, hardhet, farge, styrke, antimikrobiell, elektrisk og termisk ledningsevne eller korrosjon-motstand. Vel, når det gjelder rengjøring messing, det være seg store skip eller liten dørhåndtak, mange mennesker gjør feil og ende opp med å skade denne vakre metal. Definitivt, messing gjenstander må rengjøres å bli kvitt skitt samlet og opprettholde sin glans. Hvis du lurer på hvordan du polish messing, hvordan du rengjør messing eller hvordan å gjøre det skinnende, så her er svar på alle dine spørsmål. Les videre ...
Hvor å Feilfri og polsk Brass?
Sjekk Objekt Før du arbeider på den!, Vel, før vi ser på hvordan du polish messing, hvordan å finne ut om det er en messing objekt er viktig oppgave. Dette er fordi mange objekt bare har en messing belegg og selve materialet er stål eller jern. Så la oss sjekke ut. Bare ta objektet og få en magnet, kan du bruke en av Magnetene på kjøleskapet ditt. Nå plasserer magneten på objektet, hvis det stikker objektet er bare messing belagt, hvis den ikke stikker det en messing objekt. Følg de neste trinnene tilsvarende.
Hvor å Feilfri og polske Brass belagt objekter?; Bare fylle vasken med lunkent vann og tilsett noen dråper av flytende oppvaskmiddel. Plasser objektet i vasken en stund. Nå gni den grundig med en myk klut. Ren med fuktig klut og avslutt med polering den med tørr myk klut. For lakkert messing eller messing belagt objektet kan du bare dyppe en myk klut i denne blandingen og bruke den rense objektet grundig.
Du kan noen ganger vil fjerne belegging av lakkerte objektet og polish messing. Hvordan fjerne lakk messing er et spørsmål som man kunne lure på om, fordi det ofte sprekker og slites av. Dette fører til eksponering av messing til luft fører til oksidering som videre fører formasjoner av flekker. Koking messing gjenstander er en enkel måte å få av lakk. Husk at du trenger å koke den for en virkelig lang varighet, inntil alle lakken løsner.
Hvor å Feilfri og polske Brass objekter?; Første måten er å bruke isopropylalkohol (isopropanol) for rengjøring av messing. Bruk den ved hjelp av en skrubbe svamp og gni grundig. Når du er ferdig med å gni det helt, bare rent med fuktig myk klut. Nå her er hvordan du polish messing. Ta en gul behandlet vaske klut og tørk objektet grundig med det. Avslutt med polering å bruke det en myk bomullsklut til å ha en skinnende stykke. Mer om hvordan du rengjør messing.
Her er en messing renhold løsning du kan lage hjemme. Ta saften av en halv sitron, legge bordsalt eller baking brus til denne juicen gjøre en lime. Bruk den over messing objektet riktig. Ta en myk tannbørste dersom objektet er lite og begynner å gni det til bli kvitt den anløpe. Når dette er gjort, vask av objektet med kaldt vann og tørk den med en myk klut. Nå, hvordan polere messing og gi den en beskyttende pels er ikke i det hele tatt vanskelig med bruk av olivenolje. Bare ta noen dråper olivenolje på en myk klut, bruk den på objektet og buff det forsiktig.
Ved hjelp av en hjemmelaget messing rengjøringsmiddel laget av hvit eddik og salter er også en god idé. Ved hjelp av sitron olje i stedet for olivenolje er et annet svar på spørsmålet, hvordan polere messing? Bare følg samme prosedyre som vi gjorde i tilfelle olivenolje. Skinnende og nye leter objektet er akkurat der.
Slik polish messing eller hvordan du fjerner glansen er ikke lenger en vanskeligere oppgave. Med ovennevnte rengjøringsmetoder og brass polering tips kan du ha en classy biter av messing beautifying huset. Du kan også velge andre ingredienser som yoghurt eller lime juice som er effektive hjemmelaget messing rengjøringsmidler. Så opprettholde ultimate utseende messing gjenstander er en enkel oppgave. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment