Thursday 25 August 2011

Unicorn Tatoveringer

Er enhjørninger ekte? Jeg vet ikke og heller ikke noen andre. Det er mange teorier kretser rundt denne legendariske antilope. Utallige fabler og bestselgerne har kjennetegnet referanser til denne mytologiske skapningen utopisk for sin representasjon. En Miscellanea fra magiske verden, fra forløpere til de som-skal-ikke-være navngitt tror på kraften som denne fantastiske skapningen kan trylle. Så ... nå grunnen til populariteten til enhjørninger blant Muggles som oss, er ganske tydelig. Hvis det er noen som kan gå god for eksistensen av disse artene, er det mye av verden for hekseri og trolldom. Men, som denne verden er smart under tepper av Gompe-Repelling-Charm, kan vi bare ha det visuelle bildet av enhjørninger. Jeg antar, det grunnen til at vi er forelsket i den. Unicorn tatoveringer har vært kjent trukket siden slutten av sekstitallet til i dag. La oss se hva er meningen med disse tatoveringer og hva legenden egentlig sier om dem. Les mer på enhjørning fakta.
Unicorn Tattoo Betydning; Unicorn tatovering design er generelt tegnet med lilla, lys blå og nyanser av hvitt. Most fiktive dyr skriver seg fra menneskelig frykt, men enhjørninger er forbundet med kyske atferd, søte piker og jomfru Maria. Unicorn er nevnt i Bibelen som et vilt utemmede dyr. Men som det la sine øyne på Virgin, hvilte den hodet i fanget hennes. Bare jomfru pikene kunne tamme enhjørninger, som i de senere stadier gjorde dem symbolet på ekteskapelig troskap. Dermed unicorn tatoveringer for kvinner er et symbol på renhet. Beskrivelsen av Unicorn sitte ved siden av Jomfru Maria viste sin luktesans for å kjenne den sanne jomfruer. Dermed bare jomfruer kunne montere den enhjørning.
Intrikate tapestries har scener av Unicorn jakt i antikken. Ett av slike kunstverk fra det gotiske epoken henger på Metropolitan Museum of Art i New York. Teppet forteller historien om en jomfru som sjarmerer unicorn og bringer ham til å oppholde seg med henne i slottet. Tilbake i det 15. århundre, var dette magiske ett horn skapning portrettert med en løvens hale og geiter hover, som representerer fri vilje. Bildet viser en brutt kjeden, som symboliserer skapninger makt til å bryte fri og aldri bli fanget igjen. The Unicorn's horn er kjent for å være et afrodisiakum, som belyser det interessante forholdet mellom jomfruer og enhjørninger!
Historien om Unicorn; Historikere har sett bilde av en-horn dyr på et par sel fra Induskulturen, som ble antatt å være av høy sosial rang. Selv om enhjørninger ikke er nevnt i gresk mytologi, var greske forfatteren av naturlige historie svært overbevist om eksistensen av enhjørninger. Allusjonar of enhjørninger har blitt gjort av Ktesias som var en gresk lege og en historikeren. De andre, som Aristoteles, Plinius (Roman naturhistorikeren), Aelian (romerske forfatteren) og Strabo (romerske geografen) har nevnt to horn hester i sine verk. Disse kan forfedre nesehorn eller den indiske oksen. Den kinesiske mytologi har gjort sjeldne referanser til unicorn, som et godt tegn. Emperor Fu Hsi, som regjerte 5000 år siden har skrevet om enhjørning i hemmelig språk. Igjen i 2697 f.Kr. Huang Di har skrevet om enhjørning sighting som regnes som en lovende tegn. Men, til i dag, er det ingen empiriske bevis som tyder på eksistensen av enhjørninger.
Les mer på; ermet tatoveringer for jenter, små tatoveringer for kvinner, Cool Ideas Tattoo; Unicorn tatoveringer derfor er et symbol på renhet, kyskhet, fri vilje, magiske krefter og egenart. Disse flotte tatoveringer er en fremstilling av evig nåde, utvilsom finesse og uovervinnelige ånd, som du har å bære opp ermet!

No comments:

Post a Comment