Wednesday 24 August 2011

Våtdrakter for kvinner

Når du handler for kvinnenes våtdrakt, er det mange viktige faktorene du må huske på. Den viktigste faktoren du må huske på når du kjøper en våtdrakt er å sjekke at den passer deg perfekt. Så, ikke prøv å bruke noen venner våtdrakt som sjansene er at det ikke passer deg rett. Heller aldri tro at en manns våtdrakt skal passe deg. En mann er våtdrakt flyter i skulderen regionen, vil flate brystet og at det ser alle rart også! I menns våtdrakt er det ikke plass til hoftene, og livet vil mest sannsynlig vil bli for stort. Så for å finne den perfekte våtdrakter besøker mer enn en butikken, og prøve på mange våtdrakt før du gjør ditt valg. Her er tips om valg av våtdrakt for kvinner, som vil lede deg i riktig retning.
Hvordan velge Våtdrakter for kvinner?
Bestemme Formål: Først av alt, avgjøre for hva aktiviteter du skal bruke våtdrakt. Hvis du er ute etter en dress for dykking så kjøpe en kvinner Scuba våtdrakt. Hvis du er ute for triathlon, så kjøpe en kvinner triathlon våtdrakt. Hvis du er på utkikk etter våtdrakt Av vannsportutstyr aktiviteter som padling, bading, surfing, etc. så gå for en generell vannsport våtdrakter.
The Montering: Hvis en våtdrakt ikke passer deg godt så det vil tillate kaldt vann inn i drakten, slik at drakten ineffektive. Så, uansett hvor dyrt våtdrakt er, vil det være ubrukelig hvis den ikke passer deg. En våtdrakt bør tillate en liten mengde vann inn i drakten. Denne lille mengden vann så blir varmet av kroppen din er varme og blir isolert av neopren. Hvis dette skjer ikke, så vannet vil bevege gjennom drakten og kroppen din vil være kaldt. Kroppen områder der du kan sjekke om dette er på ankelen og håndleddet sel, bunnen av ryggraden og nakken. Les mer på, badedrakter.
Når du prøver på et våtdrakt, sørg for at den føles stram når du først setter den på. Hvis den ikke gjør det så er det ikke den rette. Fordi en våtdrakt er å være stram (men ikke veldig stramt også), fordi en våtdrakt vil øke omtrent halv størrelse når den er våt. Pass på at du kjøper en våtdrakt som gjør det mulig å sirkulere vann, men ikke så mye at du alltid kaldt.
Komfort Faktor: De fire faktorene komfort, holdbarhet, ytelse og varme henger sammen, så prøv å finne en våtdrakt som er godt balansert med de tre faktorene, slik at du har en god behagelig dress.
Ytelse: Dette er mengden av strekningen en dress gir, eller den minste motstanden det gir i løpet av vannsportsaktiviteter. Når surfing eller padling, bør det være minst motstand mulig, slik at det er lette under padling eller som utfører radikal manøvrer.
Holdbarhet Faktor: Denne faktoren er avhengig av materialet at drakten er laget av. The superstretch materialer for å gjøre høy ytelse drakter er mindre holdbare, mens den billigere neopren materialer er mer holdbare. Så, jo høyere pris jo bedre ytelse våtdrakt skal, men det vil bli mindre holdbare.
Varme: Våtdrakter kommer med ulike neopren materialtykkelse. Så, jo tykkere drakten, jo mindre ytelsen vil bli. Derfor er det viktig at du finner en balansen mellom den varme og ytelse faktor. For vinter våtdrakt, velger du en kombinasjon 3,4 og 5 mm neopren, for sommeren gå med 2 og 3 mm neoprenes.
Dette var alt om våtdrakt for kvinner, og de ulike faktorene du må huske på ved valg av våtdrakt. Så, prøve ulike våtdrakt, til du finner den rette montere en. Hvis du har problemer med finne riktig våtdrakt, deretter besøke nettsteder som lar deg skrive inn kroppen dimensjoner og lage en tilpasset form våtdrakt.

No comments:

Post a Comment