Thursday 25 August 2011

Cocktail Party Kjole

Et bryllup øving middag, et kontor fest, en forlovelsesfest eller en jente kveld på byen, noen av disse anledninger kan kreve at du gjennomsøke din garderobe for perfekt liten cocktail party kjole. Og hvis noe i garderoben din passer deg lenger eller passer ditt humør, så horror at du føler ved tanken på shopping for en ny cocktail kjole kan være ganske skummelt. Tross alt er ikke alle en fast tro på detaljhandel terapi eller et kjøpesenter galning og søke for cocktail party antrekk kan være en overveldende opplevelse. Handlekurven kort tur vil avhenge av om du har en cocktail party kleskode. Vel, hvis du gjør det, så aktiviteten blir mye enklere på grunn av spesifikasjoner men hvis du ikke gjør det, kan disse cocktail party kjole ideer bli din redningsmann.
Hvordan Dress for en Cocktail Party?
Forstå ulike motetrender og silhuetter som er toast av sesongen er viktig når du velger en cocktail party kjole, er det også viktig å være oppmerksom på cocktail party kjole etikette som trenger deg til å kle henhold til hendelsen. Å være en slave til mote trender er en svært dårlig idé som det er en mulighet for at en silhuett som er et raseri på catwalken kan være lite flatterende for deg. Hva du kan gjøre er alltid adoptere stilen som passer din kropp og deretter accessorize det på måter å få deg til å skille seg ut på festen. Nedenfor er noen tips som kan hjelpe deg å velge den perfekte cocktailparty kjole. ; Det er alltid lurt å bestemme seg for din kjole avhengig av hvordan du mottok invitasjonen. Hvis du var invitert over telefonen eller sendt en e-post, så sjansene er at hendelsen er en casual affair men på samme tid hvis du mottok en invitasjon per post eller personlig invitert, så det er nok en mer formell hendelse. ; Unngå cocktail kjole som er full lengde kjoler som gjør ser du som du er i ferd med å gå den røde løperen. Velg en kjole som har en lengde som varierer mellom å være en mini eller like over anklene. Også stoffet du velger skal være i samsvar med sesongen. Wearing ett ull blanding kjole i somrene vil bare gjøre deg svette. ; Ikke velg en kjole som føles ubehagelig. Hvis du er litt lukket for ideen om å vise fram armene i en stroppeløs eller ermeløs kjole, men elsker det generelle tilpasning av kjolen, så du kan velge å bære en bolero eller en stjal som vil hjelpe deg skjule armen området. ; Den viktigste en del av noen part antrekk å utstyre det bra. Ikke gå overbord med smykker. Alltid ha en oppsiktsvekkende stykke stedet for seg flere pyntegjenstander. Prøv å eksperimentere med fargene og kutt. Kan du også gjøre det med de skoene du ha kontrastfarge det med fargen på kjolen din. : Dette var bare noen tips som vil hjelpe deg å forstå hvordan du velger en cocktail kjole. Prøv og holde dem i tankene neste gang du går shopping.
Cocktail Party Kjole antrekk
Da Christian Dior først brukte ordet cocktail kjole for å referere til klær som skulle brukes så tidlig kvelden slitasje, lite visste han eller verden vet, at han ville gyter et helt nytt datterselskap i verden av mote. Cocktail kjoler har blitt svært populært blant de fleste kvinner over hele verden i nesten et århundre nå, med nye kutt og stiler bli stilt for deres merke hverdagen. Nedenfor er noen cocktail party kjoler som du kan velge mellom for neste utflukt.
One Shoulder Dress; Et perfekt kjole for en som har tonet armer og krage bein å lage enda en modell misunnelig; en shouldered cocktail party kjolen er perfekt for sommeren. Du kan enten melde deg på en kjole som samlet skjørt eller en gudinne kjole. Sistnevnte, er skjønt mest egnet for noen med en god figur og tonet mage. De innsamlete skjørt alternativet, spesielt hvis slitt med et korsett som topp ville gjøre opp for en ikke så perfekt figur. Bruk gladiator sandaler med en kjole i dette kuttet.
Wrap Dress, en kjole som er blitt en tidløs favoritt, ikke ulikt den lille sorte kjolen. Wrap en silke kjole eller en wrap kjole i ett stretch materiale er den perfekte cocktail party kjole. La til side vanligvis valgt farger som perle, sort eller grått, og velger pastellfarger, og lyse farger. Accessorize med høye hæler og lysekrone øredobber.
Slire Dress, A skjede kjolen er en streng valg for de kvinner som har den optimale 10 tallet fordi dette er en kjole som klemmer hver kurve på kroppen. Design kjolen i lys stoffer eller i den populære bondage stilen som gjør rundene av rampen i disse dager. Du kan enten velge en fastspent eller en stroppeløs kjole. Denne kjolen krever at du bruker høye hæler, så hvis tror at du kommer til å vakle rundt i dem, foreslår vi at du gir denne stilen en hoppe.
Little Black Dress: Når en liten svart kjole er rett, er det ingenting annet å ha på plass. Hvem kan argumentere med Wallis Simpson Warfield, hertuginne av Windsor? Det finnes ingen annen cocktail party kjole som kan erstatte LBD. Et klassisk valg for partene, er det ingenting som utstråler eleganse som en liten svart kjole. Uansett snittet på kjolen eller stoffet vil ett LBD alltid være en bærebjelke i mote trender, som det har vært regjerende siden introduksjonen i 1920 av Coco Chanel. Så hvis du er i et tap av ideer når de blir konfrontert med spørsmålet, hvordan å kle på et cocktailparty, ser ikke lenger enn den lille svarte kjolen i en stil og stoff som passer deg og anledningen.
En cocktail party kjole kan løfte humøret og at du føler nydelig, så selv om du ikke har en fest å delta, gå og handle for cocktail party antrekk fordi selv om du ikke har blitt omgjort til en hengiven shopper, kan du alltid nytte fra godhet av dagen ute.

No comments:

Post a Comment