Thursday 18 August 2011

Tette avløp

Vann ikke drenering ut av servanten, oppvaskkum eller badekar er en plagsom opplevelse for alle og enhver. Dette skjer hovedsakelig når noen vrakrester som mat partikler, olje, skitt, såpe og hår, blokkerer passasje av vann. Den kan forekomme også som et resultat av mineral bygge opp inne i avløpet forårsaket av hardt vann. Vi føler absolutt hjelpeløse i en slik tilstand. Hva gjør problemet enda mer vanskelig er at de fleste av oss ikke har kjennskap til VVS. Så har vi en tendens til å stole på fagfolk for å fjerne tette avløpsrøret. Men å ansette en profesjonell er en kostbar affære. Av den grunn, i neste avsnitt skal vi diskutere noen hjemmelaget løsning på unclog avløp. Les mer om hvordan du unclog et avløp.
Tette avløp Hjem Rettsmidler
I de fleste tilfellene, det er funnet at tette avløp er ikke et stort problem, og det kan håndteres med noen enkle verktøy og materialer som er lett tilgjengelig i våre hjem. Følgende er noen av slike remedier:
Hot Water: Dette er en gammel tette avløp hjem middel, som fungerer bra der avløpet ikke er helt tett, men vannet renner ut ganske langsomt. Hell litt varmt vann som litt salt har blitt lagt ned i avløpet. Det varme vannet vil vaske av all den fettete ting som avbryter den drenering prosessen. Etter at avløpet er åpnet opp, må du helle varmt saltet vann i avløpet gang i uken, for å hindre en slik tilstopping i fremtiden.
Baking Soda: Dette er en annen utmerket middel for Tette avløp. Baking soda kan brukes til å forberede en hjemmelaget avløp renere. Ta en kopp hver av natron og salt, og en fjerde kopp kremen av tartar i en beholder. Bland dem skikkelig og helle en del av dette tørre blandingen i tette avløp. Så heller to kopper kokende vann i avløpet. La den stå urørt over natten. Neste morgen, skylle avløpet med varmt vann og du vil finne avløpet ryddet opp. Samme måte kan du bruke en løsning av natron og hvit eddik for å åpne tilstopping av avløpet. Begge disse drain rengjøringsmidler kan åpne opp selv dårlig fryse til avløp.
Vasking Soda: Ta ca 3 liter kokende vann i et kar og legg til litt vasking brus i den og bland godt å få en såpevann. Hell den inn tette avløpet natten og la det stå over natten. Neste morgen, vil du finne at alle fett og skitt bygge opp har blitt vasket av.
Kommersiell Drain Cleaners: Du kan få kommersielle renne rensemidler fra alle hjem forbedring butikker i ditt område. Les instruksjonene på etiketten og bruk den deretter. Disse avløp rengjøringsmidler inneholder kjemikalier som kan brenne huden og gi ut giftig røyk. Derfor, bør de håndteres forsiktig. Beskytt deg selv med hansker, ansiktsmaske og briller og holde arbeidsområdet godt ventilert.
Rørlegger Snake: Du må ha sett en rørlegger slange med de profesjonelle rørleggere som bruker det til å unclog toalett avløp. Men det kan brukes til å fjerne andre avløp i tillegg. Dette verktøyet består av et langt wire, noe som har en lengde på ca 20 meter og diameter er ca tre åttende av en tomme. Først av alt, ta ut proppen ved åpningen av avløpet. Skyv innmatingsskruen rett i tette avløp. Som du føler blokken i avløpet, sin tur håndtaket for å bore gjennom tilstopping ting. Så enten skyve tilstopping materiale slik at det passerer gjennom avløpet eller dra den ut av avløpet.
Det henvises også til:; Fjern ansamlinger Kitchen Sink; Slik Fjern ansamlinger et bad Sink; Fjern ansamlinger badekar Drain; Når tette avløp er fjernet, bør du ta noen forebyggende tiltak for å hindre ytterligere gjentakelse. Prøv aldri å renne ned matfett gjennom kjøkkenet vasken. Kast dem av i bokser. Badet avløp er tette opp det meste av hår. Så fjerne dem regelmessig for å unngå tilstopping opp.

No comments:

Post a Comment