Monday 29 August 2011

Dressing til intervju

Riktig holdning, ferdigheter og erfaring er noen viktige kriterier for å oppnå suksess i et jobbintervju. Et annet viktig aspekt som må tas i betraktning er intervjuet antrekk. Når du går til et jobbintervju, er det første som intervjueren vil merke om deg (om du liker det eller ikke) antrekk. Din kjole vil snakke mye om din holdning og personlighet. Det sies at det første inntrykket av en person er viktig, særlig i et intervjuet. Uansett hvor smart eller raskt du svarer på spørsmålene hvis du ikke er kledd skikkelig for intervjuet, så du kan mislykkes i å gjøre inntrykk på din fremtidige arbeidsgivere og all din innsats vil gå fåfengt. Retten kjole og holdning vil gi deg drømmejobben. La oss se mer på hvordan å kle til intervju.
Dressing til intervju - Menn
Før du går til intervju må du kontrollere at du har de riktige antrekket som passer deg ordentlig. Nedenfor er noen tips om hvordan å kle seg for et intervju,, Det viktigste å huske er at klærne du passer ordentlig. Unngå løse og falmet klær når dressing til intervju. Velg klær fra garderoben istedenfor å låne fra en venn eller kjøpe dem i siste øyeblikk. ; Skoene bør være behagelige og bør matche klærne. Dersom noen av disse er misfitting da vil du oppleve ubehag. Alle tegn på ubehag kan være lett synlige og kan skape et dårlig inntrykk på intervjueren. ; Dress formelt for et intervju. Det lønner seg faktisk hvis du tar smerter å sjekke ut kleskode av selskapet hvor du går for et intervju. ; Bruk en dress, helst i mørk grå, marineblå eller svart med en matchende skjorte (skarp hvit eller lys blå). Velg en nøktern farget matchende slips med diagonale linjer eller små mønstre på den. Unngå å bruke fargerike slips og ville utskrifter som ser ut som en komplett mismatch med dress din. Pass på at drakten passer deg riktig og er skarpt strykes. ; Hvis du vet at selskapet ikke forventer at du går i dress, og velg et godt presset slacks eller khakis med en ren button-down skjorte, og et belte. Beltet skal matche fargen på skoene dine. Hvis du er iført en brun, marineblå eller sort antrekk da skoene må være svart. Eller hvis du har på deg dempet pasteller eller medium tonet farger, velge mørk brunt skinn sko. ; Shave før et intervju. Ikke sport en tredagers til intervju. Du gjør ser ut som en hunk med ansiktshår, men ikke for et intervju. Skjegget ditt vil gi deg et shabby utseende og ikke klarer å lage et inntrykk på din fremtidige arbeidsgivere. ; Polsk skoene på det forrige kvelden før intervjuet. Slitemerker eller skitt kan avsløre en manglende oppmerksomhet og omtanke for detaljer. , Carry et skinn koffert eller en vinyl-bundet porteføljen for din CV og andre nødvendige dokumenter. Dette vil legge et profesjonelt utseende på utseendet ditt. ; Ikke bruk sterke parfyme eller aftershave lotion den dagen intervjuet. Du ønsker ikke at intervjueren til å føle seg kvalm. ; Og til slutt, før du forlater for intervjuet, se selv i speilet. Se at håret er gredd riktig og din kjole ikke har rynker eller flekker. ; Også lese om jobbintervju forberedelser tips.
Dressing til intervju - Kvinner
Det er nødvendig å vite hvordan du skal kle på et intervju for å skape et godt inntrykk på intervjuerne. Følgende er noen tips for dressing til intervju:; Husk at det er bare én sjanse til å gjøre et førsteinntrykk, så du må ta skikkelig vare på dressing til et jobbintervju. Velg et tettsittende slacks og bluse hvis du skal til intervju i en uformell forretningssted. Gjev stedet forventer deg til å være i formals, deretter en fin vanlig dress med matchende skjorte vil være hensiktsmessig. Stick til mørk beige, marineblå eller sort farge. Deretter velger du en bluse eller skjorte som kompliment din dress. Sørg for at det i kontrast med den drakten. Unngå blonder ruffles eller noe slags dekorasjon som vil gi en uformell utsikter. Du kan også bruke et silkeskjerf å fullføre den formelle utseendet. ; Den neste tingen du trenger å ta vare på er håret ditt. Tie håret i en bolle eller enkel kam det ordentlig. Din frisyre bør gå med kjolen din. En bolle er alltid trygg som det gir en konservativ og formell tilnærming. ; Bruk lukket toe sko, loafers eller pumper. Hvis du er iført et skjørt, ikke glem nylon. ; Unngå bruk masse sminke, mørke leppestifter, smykker etc. Bruk lett blandet blush og stiftelse med farget matt lebestift og brun eller sort mascara. ; Ikke ha øyenskygge da det kan begynne powdering og skape utseendet på mørke ringer. Pass på at neglene er klippet riktig og neglelakk er ikke chapped før du går for intervjuet. ; Unngå iført tettsittende kjoler, mini skjørt, festet sandaler, sjuskete overaller osv. Sjekk også om et antrekk har flekker, tårer, eller bretter. Kontroller at nylon ikke har hull i dem. , Carry en anstendig portefølje eller dokumentmappe for dokumentene. Unngå disse over-sized håndvesker. ; Ha mer informasjon, les hvordan du kan kle på et intervju.
Les mer på:; Job Intervju Dress Code: Hvordan Kjole til et jobbintervju; Job Interview Antrekk; Job Intervju: Dressing opp med suksess; Det er viktig å gjøre et godt inntrykk på intervjueren, ved å presentere deg selv på en profesjonell og klar måte . Det er også viktig at du tar alle nødvendige omsorg mens dressing for et intervju. Hope, fant deg disse tipsene for hvordan du kle for et intervju nyttig. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment