Thursday 18 August 2011

Facial Hair om kvinner

Ansiktshår kan fornærme en kvinne som noe annet. Jeg kjente en venn av meg som hadde litt bortkommen hår på haka, og hun var så flau på grunn av dem at hun pleide å våkne opp før mannen hennes hver dag, bare for å tweeze dem av, så han ikke ville legge merke til dem! Facial hår på kvinner kan føre til lavt selvbilde hos kvinner, og kan også påvirke deres livskvalitet. Selv om mange kvinner viker unna selv å fortelle noen om dette problemet, men hvis de virkelig ønsker en løsning på det, bør de oppsøke lege umiddelbart. Så, til alle kvinner der ute som er nysgjerrige på å vite hva som forårsaker ansiktshår om kvinner eller hvordan å fjerne ansiktshår på kvinner, er under noe informasjon som de sikkert vil finne svært nyttig. Les mer på hårfjerning.
Årsaker til Facial Hair om kvinner, ansiktshår kan skyldes visse arvelige faktorer. Hvis kvinnene i familien har ansiktshår, er det svært sannsynlig at generasjonene deretter kanskje også har ansikts hår vekst. ; Noen kvinner tilhørende en bestemt region, for eksempel Middelhavet eller Øst-Europa og kvinner som er jødisk, har ansikts hår vekst, og det er helt normalt. , Hormonelle ubalanser er en annen grunn bak skjegget på kvinner. Kvinner har kvinnelige hormoner, kjent som østrogener og mannlige hormoner, kjent som androgener. Som de alder, både nivået av hormoner nedgang, men noen ganger i visse kvinner mannlige hormoner kan være litt mer, fører til overdreven hårvekst. ; Hvis kvinnen er å ta visse legemidler som steroider, fenytoin, etc. det kan stimulere hårveksten i henne. ; Visse medisinske tilstander, slik som polycystisk ovariesyndrom, binyre svulster eller fedme kan forårsake ansikts hår på kvinner. Les mer på uønsket hår i ansiktet hos kvinner; Behandling for Facial Hair om kvinner
Hvis du vil vite hvordan bli kvitt ansikts hår på kvinner, så det første at en kvinne bør gjøre, er å få en medisinsk vurdering gjort for å diagnostisere den eksakte årsaken bak det. Medisinske tester er gjort for å måle kvinnens testosteronnivå og DHEA sulfate nivå, som hjelp til å identifisere årsaken til overflødig androgen.
Hvis ansiktshår om kvinner skyldes polycystisk ovariesyndrom, så p-piller som kan gjøre noen androgen inaktive, er anbefalt til kvinnen. Visse medisiner som Spironolactone som hemmer androgen produksjon eller Ketokonazol, som hemmer produksjonen av mannlige hormoner, er anbefalt til noen kvinner for overdreven hårvekst.
Selv kan de ovenfor nevnte behandlinger forhindre ansiktshår vises i fremtiden, men for hår som allerede er der kan en kvinne gå i for en del andre kosmetiske og medisinske behandlinger. Les mer på ansiktshår demontering for kvinner. ; Tweezing dvs. plukker ansiktshår med en pinsett er et metoden benyttes av mange kvinner å bli kvitt ansikts hår. Denne metoden skal bare brukes hvis håret på ansiktet er veldig få som tweezing kan noen ganger irritere hårsekkene. ; Det er visse ansikts hårfjerning kremer tilgjengelig i markedet, som hvis den anvendes til disse uønsket hår, løse det fra sin base. ; Bleking i ansiktet hår på kvinner er en annen godt alternativ for ansikts hårfjerning, spesielt hvis håret er fint. Dersom håret er grov, kan effekten av bleking være ineffektivt. : Elektrolyse, metode der hårrøttene er ødelagt ved å utsette dem for elektriske pulser, er en permanent metode for ansikts hårfjerning. Elektrolyse kan være smertefullt og hele prosessen tar flere økter og flere måneder. ; Threading er kanskje den mest brukte metoden for å bli kvitt uønsket ansiktshår. I denne metoden, er en tråd som brukes til å fjerne hår fra sine røtter. Den eneste ulempe med denne metoden er at dens virkninger ikke er langvarig, og derfor må det gjentas hver annen uke. ; Voksing ansikts hår på overleppen og på siden av kinnene kan bidra til å bli kvitt dem i minst tre uker. Som threading, har denne metoden må gjentas igjen og igjen, som ansikts hårfjerning gjort gjennom denne metoden er midlertidig. ; Laser hårfjerning, der hud med uønsket ansiktshår går gjennom laserstråler, som ødelegger mørke pigmenter i ansikts hår, gjennom varmen generert av bjelkene kan fjerne uønsket hår i ansiktet i ca åtte måneder. Denne teknikken er skjønt effektiv ennå kan være svært dyrt for. ; Facial hår på kvinner kan fjernes ved hjelp av noen av metodene nevnt ovenfor. En kvinne bør måte alle fordeler og ulemper med hvert av disse metodene, samt konsultere en lege, før optisk for noen av disse metodene.

No comments:

Post a Comment