Sunday 28 August 2011

Dorm Room Essentials

High school er over og du har ditt college ut av byen. Du elsker tanken college, men hater tanken på å forlate folk og flytte inn i college dorms som du kommer til å være på egen hånd og uavhengig. Mens vei inn i en ny college dorm, er det mange ting du må ta vare på, for rommet og kurset som du vil bli med college. Derfor er det alltid en god idé å lage en liste over alle hybelen vesentlige at du trenger på forhånd. Siden du vil oppleve college livet i ganske lang tid, sørge for at du har alle nødvendige grunnleggende ting for å overleve. For å gjøre denne jobben litt enklere for deg, har vi liste en kort dorm rom nødvendigheter klart for deg i de følgende avsnittene. Finn ut hva du trenger og hva du ikke fra følgende listen! Mer om dorm room ideer.
Dorm Room Essentials Sjekkliste
Helt fra grunnleggende toalettsaker, for å studere materialer, til matvarer og helse essensielle, det er en stor og uendelig liste av hybelen nødvendigheter for college. Mens lage listen selv, kan det så hende at du glemmer noen av disse essensielle. De som er nevnt i listen nedenfor er hybelen nødvendigheter for gutter og jenter, så finn ut hva du trenger. Mer om dorm room sjekkliste.
Soverom Essentials: Den første og viktigste tingene på college dorm room nødvendigheter listen ville være sovesalen sengetøy og tepper. Sovesalen Rommet nødvendigheter som kreves til soverommet er
Madrass, laken, pledd, pute, putevar, kleshengere, Mirror, Alarmklokke, Lampe, Night Stand, Kitchen Essentials; Det neste du må ta vare på er de nødvendige tingene som kreves i kjøkkenområdet. Disse essensielle er viktig som du må lage mat selv, så sørg for at du har sjekket denne listen nøye. Mer om dorm room ideer. ; Kettle, Kaffetrakter, Hot plate; Bestikk (kniv, skjeer, gafler); servise (tallerkener, skåler, krus, glass), oppvask såpe; Dish filler, Søppelsekker, Food beholdere; Basic mat (kaffe, te, korn, ost, vitaminer), Vann kolbe, brann, slukk, Baderom Essentials, dine og baderomsprodukter behov er svært viktige også. Grunnleggende personlig hygiene og renslighet er de to viktigste nødvendigheter som kreves i sovesaler som de pleier å bli rotete. Mange collegians klage over uren og uhygienisk sovesaler. Så når du kommer til å bo i dorms bør du sørge for at du sjekke følgende liste for bad nødvendigheter. Mer om dorm dekorere ideer.
For bading og renslighet, såper eller Body vask, tannbørster og tanntråd, tannkrem, deodorant, Silkepapir, toalettpapir, håndklær, Lotion (ansikt og kropp), Hair-produkter, hår børste, hårføner, Shaving kits for gutta ; Tamponger og bind for jentene, Make up, dusj gardiner, Rengjøring forsyninger: For Klesvask, Klær kurven, Tørking skur, vaskemiddel, Strykejern, strykebrett, mynter, Personal Essentials; Denne personlige essensielle listen er veldig viktig når du er leve uavhengig. Når du er en voksen, å ha personlige opplysninger dokumenter er en juridisk nødvendighet, og er nødvendig i alle land. Av denne grunn, må du sjekke listen nevnt nedenfor. Mer om dorm room dekorasjoner.
Juridisk Essentials, Banking Informasjon; sjekkhefte, College opptak papirarbeid; Helse forsikringspapirer, helse-kort, Parent's telefonnummer, medisiner, mobiltelefon, veske eller lommebok; leietakers Forsikring, Student ID, kurs og skole Essentials, Text Books; stasjonære, bærbare datamaskiner; datamaskin eller laptop, skriver; School kart, pensum, Class lister; Andre Essentials, Plakater, Rammer, Sportsutstyr, Planter, Gardiner, Dorm room decor, Klær, Sko, Tilbehør, Story bøker; Med disse dorm room nødvendigheter, du må ha funnet ut alle de nødvendige tingene du trenger å bære med bagasjen. Pass på at du går gjennom denne listen nøye og sjekk om du har gått glipp av noen viktige ting. Med denne sjekklisten er jeg sikker på at du ville finne pakking for college dorms enkelt og mindre tidkrevende.

No comments:

Post a Comment